Ibrahimovic gooit olie op het vuur: "Aantrekkelijk om daar te spelen" ?>

Ibrahimovic gooit olie op het vuur: "Aantrekkelijk om daar te spelen"

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht afkomstig van VoetbalPrimeur: Ibrahimovic gooit olie op het vuur: "Aantrekkelijk om daar te spelen"

Zojuist is er een artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde bericht is Ibrahimovic gooit olie op het vuur: "Aantrekkelijk om daar te spelen".

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

De sportieve toekomst van Zlatan Ibrahimovic blijft ongewis. AC Milan en Manchester United zouden de Zweedse vedette graag willen inlijven. Zelf speculeert de spits van Paris Saint-Germain over een transfer naar de Major Soccer League. 

In het vervolg van het item oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

"Ik zou heel graag in Amerika willen voetballen", verklaart Ibrahimovic (33) vrijdag in een interview met Yahoo Sports. "Dat is wel een ambitie van mij, ja. Voor welk team ik zou willen uitkomen? Mag ik daar iets over zeggen? Nee, daar ga ik niet op in", vertelt hij geheimzinnig. 

Het volledige bericht is na te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems over voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee teams van 11 spelers moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *