AC Milan ruimtej voor Mihajlovic ?>

AC Milan ruimtej voor Mihajlovic

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd up-to-date van het laatste nieuws over voetbal!

Bericht van bron VoetbalZone: AC Milan maakt weg definitief vrij voor Mihajlovic

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen via VoetbalZone. De naam van het uitgekomen artikel is AC Milan maakt weg definitief vrij voor Mihajlovic.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Als verwacht moet Filippo Inzaghi plaatsmaken als hoofdcoach van AC Milan. Het ontslag van de oefenmeester lag na het desastreuze afgelopen seizoen al voor de hand en dinsdag melden i Rossoneri dat de oud-spits inderdaad stopt. Inzaghi werd aan het begin van dit seizoen aangesteld als opvolger van Clarence Seedorf, die ook al geen lang leven beschoren was in Milaan.

Inzaghi moest Milan terug brengen naar de top van Italië, maar slaagde daar niet in. De voormalig international leverde goed werk als jeugdcoach, maar kreeg het eerste elftal niet op de rit. De roemruchte club haperde als nooit tevoren en werd uiteindelijk tiende in de Serie A. Daardoor liep men opnieuw plaatsing voor Europees voetbal mis. Inzaghi is nu dus direct verantwoordelijk gesteld voor die magere prestaties.

In het vervolg van het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Milan heeft nog geen opvolger genoemd, maar naar verwachting zal dat snel gebeuren. Volgens diverse Italiaanse media wordt Sinisa Mihajlovic spoedig aangesteld als nieuwe trainer. De Servische oefenmeester kondigde twee weken geleden zijn vertrek bij Sampdoria aan, waar hij inmiddels is opgevolgd door Walter Zenga.

Het volledige item is te bekijken op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij twee teams bestaande uit elf spelers moeten proberen de speelbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *