Ajacied leefde intens mee ?>

Ajacied leefde intens mee

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u snel up-to-date van het laatste nieuws over voetbal!

Item van VoetbalZone: Ajacied leefde intens mee: ‘Juichen als een gek tegen PSV’

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen op de site VoetbalZone. De titel van het uitgekomen bericht is Ajacied leefde intens mee: ‘Juichen als een gek tegen PSV’.

Het bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

Kenny Tete scheurde eind januari zijn enkelband af in de wedstrijd tegen Vitesse en leek daarmee een streep te zetten door de rest van het seizoen 2015/16. Hij maakte drie weken geleden echter zijn comeback bij Jong Ajax en daarna volgden ook wat minuten als invaller tegen FC Utrecht. Tete is klaar voor het slot en hoopt op meer speeltijd.

“Het herstel is sneller gegaan dan we allemaal dachten toen het net gebeurde”, zegt Tete tevreden in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Tja, ik heb een goed lichaam. Na negen weken rende ik alweer en ik heb ook goed uitgerust. Daar was nu wel tijd voor”, glimlacht de rechtsback van Ajax in de ochtendkrant. Hij had ook voldoende tijd om te reflecteren op het achterliggende jaar.

In het vervolg van het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

Tete brak door in Amsterdam en werd zelfs Oranje-international. Hij zat in een achtbaan, zoals hij het zelf ziet. Hij sprak veel met Jaïro Riedewald, met wie het allemaal net zo snel ging na diens debuut voor Ajax. Die had hetzelfde gevoel als hij, zegt Tete. De rechtsback zegt ook dat hij intens meeleefde met zijn club als die moest spelen. Zelf kon hij niets betekenen, maar de beleving was er niet minder om.

Het complete bericht is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 sporters moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *