‘Ajax kan weer handelen met Belgen; slechts één struikelblok voor Van Rhijn’ ?>

‘Ajax kan weer handelen met Belgen; slechts één struikelblok voor Van Rhijn’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het meest recente voetbalnieuws!

Artikel afkomstig van VoetbalPrimeur: ‘Ajax kan weer handelen met Belgen; slechts één struikelblok voor Van Rhijn’

Zojuist is er een artikel uitgekomen op VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen artikel is ‘Ajax kan weer handelen met Belgen; slechts één struikelblok voor Van Rhijn’.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Ricardo van Rhijn is in beeld om de vervanger te worden van Thomas Meunier bij Club Brugge. Dat meldt De Telegraaf maandagochtend. De Belgen verloren hun rechtsback onlangs aan Paris Saint-Germain.

Van Rhijn is bij Ajax op het tweede plan geraakt en Club Brugge wil daarvan profiteren. De Belgische topclub gaat maandag om tafel met de back, die afgelopen zaterdag het oefenduel met FC Liefering al liet schieten vanwege de transferperikelen. Ajax wil dan ook meewerken aan een transfer van de achtvoudig Oranje-international.

In het vervolg van het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

Volgens Het Laatste Nieuws ziet ook de speler zelf Club Brugge wel zitten. Er is maar één groot obstakel, het salaris van de verdediger. Naar verluidt verdient Van Rhijn bij Ajax jaarlijks zo’n 900.000 euro bruto. Ajax deed in 2014 al eens zaken met de Belgen, toen Stefano Denswil verkaste naar Club. Hij blies zijn loopbaan nieuw leven in bij de zuiderburen. Ook Ruud Vormer voetbalt bij Club, dat verder aast op NEC’er Anthony Limbombe.

Het complete artikel is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee teams van elf atleten moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt vooral met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken tellen niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *