Ajax meldt zich bij Chelsea voor ex-Vitessenaar Traoré ?>

Ajax meldt zich bij Chelsea voor ex-Vitessenaar Traoré

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het heetste voetbalnieuws!

Artikel van VoetbalZone: Ajax meldt zich bij Chelsea voor ex-Vitessenaar Traoré

Er is vandaag een artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is Ajax meldt zich bij Chelsea voor ex-Vitessenaar Traoré.

Het artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Ajax is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Bertrand Traoré. De aanvaller uit Burkina Faso kende vorig seizoen een geweldig jaar bij Vitesse en keerde vervolgens terug naar Chelsea, maar komt bij de Engelse landskampioen niet aan spelen toe. Ajax hoopt Traoré te kunnen huren en wil een optie tot koop in het contract laten opnemen, schrijft De Telegraaf.

Chelsea heeft het voorstel van de Amsterdammers in beraad. Traoré was vorig seizoen goed voor 13 doelpunten in 29 competitiewedstrijden voor Vitesse en was met zijn goede spel in vooral de tweede seizoenshelft een van de uitblinkers in de Eredivisie. Mogelijk maakt de twintigjarige Afrikaan in januari dus zijn rentree op de Nederlandse velden.

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

Ajax huurde eerder Arek Milik met een optie tot koop en hoopt dit ook bij Traoré te kunnen doen. Marc Overmars wilde het nieuws niet bevestigen noch ontkennen: “Ik wil niet op namen ingaan”, luidde zijn korte reactie. Traoré speelde dit seizoen maar drie duels voor Chelsea: een in de Capital One Cup, een in de Premier League en een in de Champions League.

Het volledige bericht is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere berichten over voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee teams bestaande uit elf atleten moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *