‘Ajax moet betalen om Bosz bij Maccabi weg te halen’ ?>

‘Ajax moet betalen om Bosz bij Maccabi weg te halen’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Zo bent u snel up-to-date van het heetste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht van bron VoetbalPrimeur: ‘Ajax moet betalen om Bosz bij Maccabi weg te halen: afkoopsom bekend’

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is ‘Ajax moet betalen om Bosz bij Maccabi weg te halen: afkoopsom bekend’.

Het bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Ajax heeft een transfersom voor Peter Bosz moeten neertellen om de trainer naar Ajax te halen. De Amsterdammers betalen naar verluidt een bedrag van een half miljoen euro aan Maccabi Tel Aviv.

Dat meldt De Telegraaf woensdag. Ajax en Bosz maakten de aanstelling dinsdagavond laat wereldkundig. De voormalig hoofdtrainer van AGOVV, De Graafschap, Heracles Almelo en Vitesse had in Israël nog een contract voor één jaar. Die koopt Ajax nu dus af. Ook het contract van assistent Hendrie Krüzen, die met Bosz meekomt naar Amsterdam, wordt afgekocht.

Verderop in het artikel van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Bosz gaf in een eerste reactie aan verheugd te zijn met zijn aanstelling. "Het is eervol dat Ajax mij benaderde voor deze functie. Ik ben ontzettend ambitieus en dat is Ajax ook. Dat wist ik al, maar dat bleek eens te meer uit de gesprekken die we voerden." De voorbereiding van Ajax begint op 27 juni.

Het complete artikel is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee ploegen bestaande uit elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *