Ajax-rapport: Klaassen heerst met Bazoer en Sinkgraven, twee onvoldoendes ?>

Ajax-rapport: Klaassen heerst met Bazoer en Sinkgraven, twee onvoldoendes

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Item afkomstig van VoetbalZone: Ajax-rapport: Klaassen heerst met Bazoer en Sinkgraven, twee onvoldoendes

Vandaag is er een artikel uitgekomen op de site VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde artikel is Ajax-rapport: Klaassen heerst met Bazoer en Sinkgraven, twee onvoldoendes.

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Ajax slaagde er woensdagavond niet in een comfortabele 0-2 voorsprong vast te houden tegen Rapid Wien. VoetbalPrimeur maakt rapport op van het 2-2 gelijkspel in Oostenrijk.

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Jasper Cillessen – 5,5: Geen goede avond voor de begeerde doelman. Kon weinig doen aan de tegengoals, maar zijn spelhervattingen deden – mogelijk door fysieke klachten – pijn aan de ogen.

Het complete item is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 ploegen van elf atleten moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *