‘Ajax smeedt plannetje: De Boer draait op voor afkoopsom van enkele tonnen’ ?>

‘Ajax smeedt plannetje: De Boer draait op voor afkoopsom van enkele tonnen’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het laatste voetbalnieuws!

Nieuwsbericht van VoetbalPrimeur: ‘Ajax smeedt plannetje: De Boer draait op voor afkoopsom van enkele tonnen’

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen op VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde bericht is ‘Ajax smeedt plannetje: De Boer draait op voor afkoopsom van enkele tonnen’.

Het bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Zodra het seizoen in Israël is afgelopen, wil Ajax Maccabi Tel Aviv-trainer Peter Bosz voor meerdere jaren vastleggen. De Telegraaf weet dat de voormalig oefenmeester van Vitesse sowieso niet voor een appel en een ei mag vertrekken bij zijn club. 

Bosz heeft een vaste afkoopsom in zijn contract staan. Ajax zal moeten dokken voor de diensten van de coach, die met Maccabi zowel de landstitel als de beker nog kan winnen. De Amsterdammers zullen enkele tonnen moeten betalen om Bosz los te weken en die rekening wordt indirect gepresenteerd aan Frank de Boer, weet de ochtendkrant. 

In het vervolg van het bericht van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

De Boer stapte vorige week op in de Arena. Omdat Ajax zélf moet betalen om Bosz binnen te halen, heeft de club nu bedacht dat de afkoopsom van De Boer wordt ‘verrekend’ met een eventuele nieuwe werkgever van De Boer. Mocht bijvoorbeeld Everton aan de haal gaan met de oud-international, dan zal die club een bedrag moeten betalen waarmee de ‘transfersom’ van Bosz bij Maccabi dus wordt vergoed.

Het volledige bericht is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante artikelen met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee ploegen bestaande uit elf atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *