De drie Dost-pogingen van Feyenoord: Ajax-voorkeur en Zeist-gesprek ?>

De drie Dost-pogingen van Feyenoord: Ajax-voorkeur en Zeist-gesprek

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het meest recente nieuws over voetbal!

Artikel afkomstig van VoetbalPrimeur: De drie Dost-pogingen van Feyenoord: Ajax-voorkeur en Zeist-gesprek

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen op VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen bericht is De drie Dost-pogingen van Feyenoord: Ajax-voorkeur en Zeist-gesprek.

Het bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Het is een bijna jaarlijks terugkerend verschijnsel: Feyenoord toont interesse in Bas Dost, de spits flirt heel even met een transfer en besluit vervolgens om niet op het aanbod in te gaan. Ook dit jaar lijkt de Oranje-international geen ja te zeggen op het huwelijksaanzoek van Feyenoord. VoetbalPrimeur zet de drie mislukte pogingen in de ellenlange transfersoap op een rij.

2011Feyenoord toont in januari voor het eerst interesse in Dost, op dat moment speler van sc Heerenveen. Met hulp van externe financiers wordt er door de financieel noodlijdende vier miljoen euro bijeengesprokkeld om de spits bij de Friezen weg te kapen. Feyenoord meldt zich officieel bij Heerenveen en doet een bod dat volgens vele media tot een principe-akkoord leidt.

In het vervolg van het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Eén probleem: ook Ajax wil Dost en de voorkeur van de spits gaat uit naar de Amsterdammers. Feyenoord krijgt een ‘nee’ te horen. Uiteindelijk wordt ook de deal met Ajax vijf minuten voor het verstrijken van de transferdeadline afgeblazen.

Het complete item is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit bericht ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij 2 teams van 11 atleten moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *