Ajax wijst eerste bod af ?>

Ajax wijst eerste bod af

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Hierdoor bent u altijd up-to-date van het heetste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht van bron VoetbalPrimeur: Dit was de ochtend: Ajax wijst eerste bod af, Boëtius haalt uit

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde bericht is Dit was de ochtend: Ajax wijst eerste bod af, Boëtius haalt uit.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

In de rubriek ‘Dit was de ochtend’ vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Boëtius haalt uitJean Paul Boëtius heeft hard uitgehaald naar de Feyenoord-directie. De voormalige aanvaller van de Rotterdammers speelt nu voor FC Basel, omdat hij bij Feyenoord onvoldoende waardering voelde en het idee had dat er geen plan voor hem was. Boëtius heeft meerdere gesprekken gehad in Rotterdam. (de Volkskrant)

In het vervolg van het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Ajax-schaakspel is begonnenAjax heeft het eerste bod van SS Lazio op Arek Milik afgewezen. De Italiaanse club kwam naar verluidt met een bedrag van vijftien miljoen euro exclusief bonussen aanzetten, maar Lazio kreeg nul op het rekest. Directeur voetbalzaken Marc Overmars denkt dat Milik meer waard is. (La Gazzetta dello Sport)

Het volledige bericht is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 teams van 11 spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *