Ajax wint van PSV en Feyenoord en legt neefje van Bogarde vast ?>

Ajax wint van PSV en Feyenoord en legt neefje van Bogarde vast

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel up-to-date van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht afkomstig van VoetbalZone: Ajax wint van PSV en Feyenoord en legt neefje van Bogarde vast

Vandaag is er een bericht uitgekomen op de website VoetbalZone. De titel van het uitgekomen artikel is Ajax wint van PSV en Feyenoord en legt neefje van Bogarde vast.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Danilo Doekhi zet zijn loopbaan voort bij Ajax, zo meldt De Telegraaf zaterdag. Volgens het dagblad heeft de zeventienjarige verdediger de clubleiding van Excelsior laten weten dat hij vanaf komend seizoen voor de Amsterdamse club gaat spelen.

Doekhi, een neefje van oud-voetballer Winston Bogarde, kan centraal in de verdediging en als controlerende middenvelder spelen. De jeugdinternational van Oranje Onder-18 had de clubs voor het uitkiezen. PSV en Feyenoord toonden ook interesse in de tiener, maar het plan dat Ajax met hem heeft, sprak hem het meest aan.

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

Doekhi maakte een maand geleden zijn debuut in de hoofdmacht van Excelsior. Hij deed tien minuten mee in de competitiewedstrijd tegen AZ (2-0).

Het complete bericht is te bekijken op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit artikel ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee ploegen van elf atleten moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt vooral met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *