Ajax ziet ‘vijfde wiel aan de wagen’ kort na rentree weer afhaken met blessure ?>

Ajax ziet ‘vijfde wiel aan de wagen’ kort na rentree weer afhaken met blessure

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Zo bent u snel up-to-date van het heetste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalPrimeur: Ajax ziet ‘vijfde wiel aan de wagen’ kort na rentree weer afhaken met blessure

Zojuist is er een bericht uitgekomen via de site VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Ajax ziet ‘vijfde wiel aan de wagen’ kort na rentree weer afhaken met blessure.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Thulani Serero vormt toch weer een vraagteken voor de seizoenstart van Ajax. In een oefenduel van Jong Ajax is de middenvelder geblesseerd geraakt.

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

De kleine Zuid-Afrikaan werd in de ‘vriendschappelijke’ wedstrijd tegen Al Rayyan uit Qatar onderuit geschoffeld en moest geblesseerd naar de kant. Na een lange behandeling keerde Serero niet meer terug binnen de lijnen. Zijn optreden bleef daardoor beperkt tot een klein halfuur.

Het complete bericht is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij twee ploegen van elf sporters moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *