‘Als dit vaker gebeurt, kan het Barcelona weleens gaan opbreken’ ?>

‘Als dit vaker gebeurt, kan het Barcelona weleens gaan opbreken’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd up to date van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalZone: ‘Als dit vaker gebeurt, kan het Barcelona weleens gaan opbreken’

Vandaag is er een artikel uitgekomen via de site VoetbalZone. De titel van het uitgekomen artikel is ‘Als dit vaker gebeurt, kan het Barcelona weleens gaan opbreken’.

Het bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar weten elkaar goed te vinden en scoorden dit seizoen gezamenlijk al 69 keer voor Barcelona. Afgelopen zaterdag kon het gevreesde aanvalstrio van de Catalanen het verschil echter niet maken in ‘el Clásico’ en Real Madrid wist met 1-2 te winnen. Willem van Hanegem was teleurgesteld en had veel meer verwacht van ‘MSN’.

Volgens Van Hanegem bakten Messi, Suárez en Neymar er zaterdag niets van. “En dan blijft er weinig over”, schrijft de Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad. “Als dit vaker gebeurt, kan het Barcelona weleens gaan opbreken. Je ziet dat Messi, Suárez en Neymar alles samen doen, de warming-up, geheimzinnig smoezen achter hun hand, dat soort rare dingen. De andere spelers lijken niet te bestaan. Dat gaat wel erg ver.”

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

Van Hanegem wordt ook gek van de afkorting MSN: “Dat hoeft allemaal nog geen probleem te zijn als je wint, maar als dat niet gebeurt, gaat het je opbreken. Dan zullen de andere spelers zich gaan roeren. Ze zullen er op een bepaald moment genoeg van hebben om het vuile werk op te knappen”, stelt Van Hanegem, die Barcelona onder Josep Guardiola sterker vond dan onder Luis Enrique.

Het complete item is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit bericht ook vele andere artikelen over voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij twee ploegen van elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *