Willems verklapt ‘logische’ droomclub: "Als kind was ik fan van die club" ?>

Willems verklapt ‘logische’ droomclub: "Als kind was ik fan van die club"

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up-to-date van het heetste nieuws over voetbal!

Item van bron VoetbalPrimeur: Willems verklapt ‘logische’ droomclub: “Als kind was ik fan van die club”

Er is vandaag een artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Willems verklapt ‘logische’ droomclub: “Als kind was ik fan van die club”.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

Weinig spelers van PSV wordt zo’n mooie toekomst voorspeld als Jetro Willems. De linksback, die woensdagavond debuteerde in de Champions League, durft te dromen.

Willems is al jaren een vaste waarde in de basiself van PSV en is op dit moment met de club in gesprek over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de weer fitte verdediger loopt over anderhalf jaar af. Een toptransfer zit eraan te komen, maar voor welke club zou hij meteen zwichten?

In het vervolg van het item van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

“Real Madrid”, antwoordt Willems tegenover PSV TV. “Als kind was ik fan van die club. Waarom? Ja, het is Real Madrid hè. Het is een club met veel historie.”

Het complete artikel is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 teams van elf atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Geen fan van voetbal? Kies een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere poulaire sporten zijn bijvoorbeeld tennis, korfbal of hardlopen. De laatste is een sport waarmee je makkelijk kunt starten. Als je wil beginnen met hardlopen kun je diverse trainingsschema's volgen, maar de meest populaire is Evy. Door gebruik te maken van Hardlopen met Evy kun je na het volgen van het 12 weken schema 5 kilometer hardlopen!. Door te trainen door middel van interval training kun je snel je conditie opbouwen, waardoor je je naast je gezonder te voelen, ook nog eens kilo's gaat verliezen! Deze sport kan je uiteraard ook combineren met voetbal, om zo je algehele conditie te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *