‘Argentijns international verlaat Europa en krijgt miljoenen bij jeugdliefde’ ?>

‘Argentijns international verlaat Europa en krijgt miljoenen bij jeugdliefde’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel afkomstig van VoetbalZone: ‘Argentijns international verlaat Europa en krijgt miljoenen bij jeugdliefde’

Er is vandaag een artikel uitgekomen op VoetbalZone. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is ‘Argentijns international verlaat Europa en krijgt miljoenen bij jeugdliefde’.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Carlos Tévez beschikt over een doorlopend contract bij Juventus en heeft aanbiedingen op zak uit Spanje en Engeland, maar lijkt Europa te gaan verlaten. De Argentijns international heeft volgens La Gazzetta dello Sport inmiddels gesproken met Boca Juniors, de club waar de 31-jarige spits zijn doorbraak beleefde.

Er wordt al langer gespeculeerd over een terugkeer van Tévez, maar langzaam neemt dat concrete vormen aan. Algemeen directeur César Martucci van Boca sprak maandag met Juventus en dinsdag had El Apache een onderhoud met voorzitter Daniel Angelici. Die ontmoeting vond plaats in Chili, waar Tévez met zijn land deelneemt aan de Copa América. Volgens La Gazzetta dello Sport verliep het gesprek positief en kan Tévez voor drie seizoenen tekenen.

Verderop in het artikel van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Hij zou bij de Argentijnse grootmacht zo’n vier miljoen euro op jaarbasis kunnen gaan verdienen. Het is niet bekend hoeveel Boca aan Juventus betaalt, maar volgens de krant AS hoeft men slechts een ‘vriendenprijsje’ van acht miljoen euro over te maken. Voor clubs als Atlético Madrid, Paris Saint-Germain en Valencia, die ook interesse zouden hebben, zou de vraagprijs minimaal vijftien miljoen bedragen.

Het complete bericht is te bekijken op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee teams van elf sporters moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *