‘Arsenal is blij met de vierde plek, dat kan bij United niet’ ?>

‘Arsenal is blij met de vierde plek, dat kan bij United niet’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel up to date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht van VoetbalZone: ‘Arsenal is blij met de vierde plek, dat kan bij United niet’

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen via de website VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen bericht is ‘Arsenal is blij met de vierde plek, dat kan bij United niet’.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Niet alleen Paul Scholes was donderdagavond zeer kritisch over het huidige Manchester United van Louis van Gaal. The Mancunians gingen in het eerste Europa League-duel met Liverpool met 2-0 onderuit en dus zal het team van Van Gaal een krachttoer moeten leveren om de laatste acht van het Europese bekertoernooi te kunnen bereiken. In de optiek van voormalig topverdediger Rio Ferdinand is het gebrek aan kwaliteit de reden van het verval.

“Ik zag een gebrek aan werklust, ik zag geen noodzaak om een resultaat neer te zetten en ik zag een Manchester United dat geen team was”, zo concludeerde Ferdinand. “Het zal volgende week op Old Trafford compleet anders moeten, dit was niet goed genoeg. Er zijn geen excuses mogelijk. Soms kun je naar de manager wijzen, maar de spelers moeten ook een bepaald niveau halen. Ze moeten voor elke meter willen strijden en dat zagen we geen moment.”

In het vervolg van het item van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

“Dat is een van de meest teleurstellende conclusies”, zo vervolgde Ferdinand, die onder Sir Alex Ferguson prijs na prijs met Manchester United veroverde. “Het was geen voetbalgevecht tussen twee teams en het was totaal niet duidelijk wat voor plan Manchester United had. Angel Di Maria, Nani, Patrice Evra, Danny Welbeck, Javier Hernandez, Jonny Evans, Darren Fletcher, Rafael, Shinji Kagawa… ik kan zo nog wel een tijdje doorgaan. Zijn ze slechter dan de spelers die vanavond (donderdag, red.) op het veld stonden? Ze zijn juist beter, stuk voor stuk. En dat is het probleem. De afgelopen jaren is het niveau achteruitgegaan en dat is bijzonder teleurstellend.”

Het volledige item is te bekijken op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere artikelen over voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 sporters moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *