‘AS Roma wil in de zomer werk maken van transfervrije Madrileen’ ?>

‘AS Roma wil in de zomer werk maken van transfervrije Madrileen’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het heetste voetbalnieuws!

Nieuwsbericht van bron VoetbalZone: ‘AS Roma wil in de zomer werk maken van transfervrije Madrileen’

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen via de website VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen artikel is ‘AS Roma wil in de zomer werk maken van transfervrije Madrileen’.

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Álvaro Arbeloa is normaal gesproken bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Real Madrid. De rechtsback komt nauwelijks in het stuk voor onder coach Rafael Benítez en hij beschikt bovendien over een aflopend contract. Volgens La Gazzetta dello Sport wil AS Roma van die situatie profiteren.

De Italiaanse sportkrant weet dat Real het contract van de 32-jarige verdediger niet zal verlengen, waardoor hij per 1 juli gratis op te halen is. Arbeloa kwam dit seizoen nog niet verder dan 3 duels in de Primera División, met een totaal van slechts 68 minuten. Hij is niet van plan om de laatste jaren van zijn loopbaan weg te kwijnen op de bank.

Verderop in het artikel van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

AS Roma verwacht in de zomer afscheid te nemen van Maicon en Vasilis Torosidis, terwijl Ashley Cole waarschijnlijk al in januari naar de Verenigde Staten vertrekt. De Romeinen zijn daarom al druk bezig met het strikken van vervangers. Arbeloa staat al sinds 2009 onder contract in het Santiago Bernabéu. Hij kwam tot op heden 235 keer voor los Blancos in actie.

Het volledige item is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 teams van 11 sporters moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *