‘AZ harkt weer miljoenen binnen met transfer van goalgetter ?>

‘AZ harkt weer miljoenen binnen met transfer van goalgetter

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel up to date van het heetste nieuws over voetbal!

Item van bron VoetbalPrimeur: ‘AZ harkt weer miljoenen binnen met transfer van goalgetter Jóhannsson’

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen op VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde bericht is ‘AZ harkt weer miljoenen binnen met transfer van goalgetter Jóhannsson’.

Het artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Aron Jóhannsson staat op het punt om AZ te verlaten, zo stelt het Duitse Bild. Na de miljoenendeals rond Nemanja Gudelj en Steven Berghuis kan Jóhannsson  de volgende miljoenen binnenbrengen.

In het vervolg van het artikel van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Werder en Jóhannsson zouden al een akkoord hebben bereikt over een vierjarige verbintenis. Vooralsnog ligt er tussen de Duitsers en AZ nog geen akkoord over de transfersom. Het gat tussen vraag en aanbod bedraagt volgens de krant één miljoen euro. AZ verlangt een som van vijf miljoen euro; Werder wil vier miljoen euro betalen.

Het complete bericht is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij twee teams van elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *