AZ staat ‘prima verdediger’ één jaar na akkoord met Ajax af aan Cambuur ?>

AZ staat ‘prima verdediger’ één jaar na akkoord met Ajax af aan Cambuur

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het meest recente voetbalnieuws!

Bericht afkomstig van VoetbalPrimeur: AZ staat ‘prima verdediger’ één jaar na akkoord met Ajax af aan Cambuur

Zojuist is er een bericht uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde artikel is AZ staat ‘prima verdediger’ één jaar na akkoord met Ajax af aan Cambuur.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

SC Cambuur heeft succesvol zaken gedaan met AZ. Twee dagen na de komst van Martijn van der Laan, die overkwam van FC Groningen, verzekert de club zich van Djavan Anderson.

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

De twintigjarige rechtsback maakt per direct de overstap naar Cambuur, nadat hij vorig jaar Ajax voor AZ verruilde. Anderson zet zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen. Dat meldt Cambuur via de officiële kanalen.

Het volledige bericht is na te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij twee teams bestaande uit 11 sporters moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *