"Balotelli kan nog altijd één van de besten van Europa worden" ?>

"Balotelli kan nog altijd één van de besten van Europa worden"

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u snel up-to-date van het laatste voetbalnieuws!

Nieuwsbericht van Goal.com: "Balotelli kan nog altijd één van de besten van Europa worden"

Zojuist is er een nieuw artikel uitgekomen op de website Goal.com. De naam van het gepubliceerde bericht is "Balotelli kan nog altijd één van de besten van Europa worden".

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Mario Balotelli maakte de hoge verwachtingen vooralsnog niet waar. Andrea Pirlo gelooft echter nog altijd in de kwaliteiten van zijn 24-jarige landgenoot.

In een interview met ShortList vertelt Pirlo, die sinds kort actief is bij New York City FC, over zijn huidige bestaan in de Verenigde Staten. Ook blikt de 36-jarige stylist terug op zijn voetballoopbaan. Balotelli komt ter sprake als Pirlo wordt gevraagd naar zijn ‘wildste’ voormalig teamgenoot.

In het vervolg van het item oorspronkelijk van Goal.com wordt onder andere beschreven:

"Ik zal je vertellen: Mario is één van de leukste gasten die je zal ontmoeten", reageerde de routinier op de vraagstelling. "Telkens als ik in Italië het trainingsveld opliep, moest ik lachen. Nog voor dat hij iets had gezegd. Eén blik naar zijn gezicht en ik begon te gieren van het lachen. Er zijn nooit saaie momenten met Mario in de buurt."

Het complete item is na te lezen op de website van Goal.com. Hier kunt u naast dit artikel ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 spelers moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *