Barcelona mogelijk zonder onderdeel MSN op WK voor clubteams ?>

Barcelona mogelijk zonder onderdeel MSN op WK voor clubteams

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalZone: Barcelona mogelijk zonder onderdeel MSN op WK voor clubteams

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen op de site VoetbalZone. De naam van het uitgekomen bericht is Barcelona mogelijk zonder onderdeel MSN op WK voor clubteams.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

De supporters van Barcelona wachten gespannen op meer nieuws over Neymar. Barcelona communiceerde dinsdag via de officiële kanalen dat de aanvaller op de laatste training voor de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen geblesseerd was geraakt en dat hij woensdag dus niet in actie zou komen. De vraag is nu hoelang Neymar precies uit de roulatie zal zijn.

Volgens verschillende Spaanse media moet de Braziliaan, een van de drie kandidaten voor het winnen van de Ballon d’Or, vrezen voor deelname aan het WK voor clubteams. Barcelona speelt zaterdag nog tegen Deportivo La Coruña en reist vervolgens naar Japan, waar het op 17 december instroomt in de halve finale van het toernooi. De finale staat voor 20 december gepland.

Verderop in het artikel van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

In deze wedstrijden moet Barcelona het dus mogelijk zien te redden zonder Neymar, die last heeft van een liesblessure. Dat zou een flink gemis zijn: Neymar is dit seizoen geweldig in vorm en maakte in zeventien officiële wedstrijden voor Barcelona al zestien doelpunten. In de Primera División staat de teller op veertien goals uit twaalf wedstrijden, in de Champions League scoorde Neymar ook al twee keer.

Het volledige item is te bekijken op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante berichten over voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij twee teams van 11 atleten moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *