Barcelona houdt adem in na problemen Messi: sterspeler getest in ziekenhuis ?>

Barcelona houdt adem in na problemen Messi: sterspeler getest in ziekenhuis

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up-to-date van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Item afkomstig van VoetbalPrimeur: Barcelona houdt adem in na problemen Messi: sterspeler getest in ziekenhuis

Vandaag is er een bericht uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde bericht is Barcelona houdt adem in na problemen Messi: sterspeler getest in ziekenhuis.

Het bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Lionel Messi heeft maandag de groepstraining van FC Barcelona laten schieten. Hij moest testen ondergaan om een diagnose te kunnen stellen over zijn nierklachten. Die klachten hielden de Argentijn in december bezig.

De 28-jarige Messi moest zelfs een duel van Barcelona op het WK voor clubteams laten schieten. Het ging om de halve finale. Bij de Argentijnse sterspeler werd een nierkoliek geconstateerd en die klachten hebben vaak verband met nierstenen. Drie dagen later kon Messi wel aantreden in de finale van het WK voor clubteams, maar hij wordt nu toch nader onderzocht in het ziekenhuis.

Verderop in het artikel van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

‘Barcelona-aanvaller Messi zal diverse testen ondergaan op maandag en dinsdag. We willen graag achter de aard van de nierproblemen die hem in december bezighielden komen’, luidde een statement van Barcelona. De club is goed begonnen aan de drukke en zeer belangrijke maand februari. Het won al met 7-0 van Valencia in de halve finale van de Copa del Rey en met 0-2 bij Levante. Barça kan Messi niet missen in deze maand, die het seizoen waarschijnlijk maakt of breekt.

Het complete artikel is na te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij twee ploegen van 11 atleten moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Geen fan van voetbal? Kies een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere poulaire sporten zijn bijvoorbeeld tennis, korfbal of hardlopen. De laatste is een sport waarmee je makkelijk kunt starten. Als je wil beginnen met hardlopen kun je diverse trainingsschema's volgen, maar de meest populaire is Evy. Door gebruik te maken van Hardlopen met Evy kun je na het volgen van het 12 weken schema 5 kilometer hardlopen!. Door te trainen door middel van interval training kun je snel je conditie opbouwen, waardoor je je naast je gezonder te voelen, ook nog eens kilo's gaat verliezen! Deze sport kan je uiteraard ook combineren met voetbal, om zo je algehele conditie te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *