‘Barcelona wil veelbelovende aanvaller van Hiddink overnemen’ ?>

‘Barcelona wil veelbelovende aanvaller van Hiddink overnemen’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het laatste voetbalnieuws!

Item afkomstig van VoetbalPrimeur: ‘Barcelona wil veelbelovende aanvaller van Hiddink overnemen’

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen via de site VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen bericht is ‘Barcelona wil veelbelovende aanvaller van Hiddink overnemen’.

Het artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Een opvallende deal rond Kenedy van Chelsea is volgens El Mundo Deportivo aanstaande. De veelbelovende aanvaller van manager Guus Hiddink kan verrassend genoeg overstappen naar FC Barcelona. Afgelopen seizoen namen The Blues de aanvaller nog over van het Braziliaanse Fluminense.

Volgens het Spaanse medium bekijkt Ariedo Braida, de hoofdscout van Barcelona, de Chelsea-speler met regelmaat. Barcelona zou zelfs de scoutingsopdrachten hebben uitgebreid, zodat de Catalanen de Braziliaan nog vaker aan het werk kunnen zien. Dit seizoen maakte Kenedy in zestien wedstrijden minuten voor Chelsea. Onder Hiddink maakt hij geregeld minuten.

Verderop in het bericht van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Barcelona is al langere tijd op zoek naar aanvallende versterkingen. Hij kan bij Barça gaan concurreren met La Masia-producten Munir en Sandro. Laatstgenoemde was nog weinig productief in dienst van Barcelona. Of Chelsea de beloftevolle Kenedy wil verkopen, is de grote vraag. Maar gezien het transferverleden van Chelsea aangaande Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku, die ook vertrokken, is er van alles mogelijk.

Het complete bericht is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante artikelen over voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf sporters moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *