Bayern heeft versterking binnen: ‘Blij dat hij voor ons heeft gekozen’ ?>

Bayern heeft versterking binnen: ‘Blij dat hij voor ons heeft gekozen’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het heetste nieuws over voetbal!

Bericht van bron VoetbalZone: Bayern heeft versterking binnen: ‘Blij dat hij voor ons heeft gekozen’

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen op VoetbalZone. De naam van het gepubliceerde artikel is Bayern heeft versterking binnen: ‘Blij dat hij voor ons heeft gekozen’.

Het voetbal artikel dat is verschenen begint als volgt:

Sven Ulreich gaat bij Bayern München aan de slag. De Duitse topclub maakt dinsdagmorgen via de officiële kanalen melding van de komst van de 26-jarige doelman. Ulreich komt over van VfB Stuttgart, waar hij nog een contract tot medio 2017 had. De doelman, die naar verluidt vier miljoen euro heeft gekost, heeft voor drie seizoenen getekend.

“We zijn zeer tevreden dat we met Sven een ervaren Bundesliga-doelman hebben kunnen halen”, zo laat Bayern-bestuurder Jan-Christian Dreesen optekenen. Ulreich maakte in 2008 zijn debuut voor Stuttgart en keepte sindsdien in 220 officiële wedstrijden van die Schwaben. De voorbije vier jaar was de ex-jeugdinternational de eerste keeper van Stuttgart.

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

“Ik was na vele jaren in Stuttgart op zoek naar een nieuwe uitdaging”, zo geeft Ulreich aan.”Ik kijk heel erg uit naar alles wat komen gaat.” De doelman zal waarschijnlijk de nieuwe stand-in van Manuel Neuer worden, daar José Manuel Reina voor een terugkeer naar Napoli staat. “Sven past niet alleen sportief bij Bayern, maar ook qua karakter. We zijn zeer blij dat hij voor ons heeft gekozen”, zo besluit Dreesen.

Het complete bericht is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee ploegen bestaande uit 11 sporters moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken tellen niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *