"Ik dacht eerst dat het een foutje was" ?>

"Ik dacht eerst dat het een foutje was"

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Zo bent u altijd up to date van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht van VoetbalPrimeur: Bayern-icoon schrok van Arsenal: "Ik dacht eerst dat het een foutje was"

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Bayern-icoon schrok van Arsenal: "Ik dacht eerst dat het een foutje was".

Het artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Bayern München neemt het in de tweede Champions League-groepswedstrijd op tegen Dinamo Zagreb. Philipp Lahm waarschuwt de Duitsers voor de kracht van de Kroaten.

Verderop in het bericht van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Dinamo verraste in de eerste groepswedstrijd namelijk vriend en vijand door Arsenal in Zagreb met 2-1 te verslaan. "Die uitslag verraste me enorm, ik dacht eerst dat het een foutje was", vertelt Lahm op de persconferentie. "Dinamo zal tegen ons extreem verdedigend spelen, om vervolgens via de counter toe te slaan. Ze hebben een goede groep supporters en zijn moeilijk te verslaan."

Het volledige item is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante berichten over voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij 2 teams van elf sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *