Engelsen boos op Blind ?>

Engelsen boos op Blind

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel afkomstig van VoetbalZone: Engelsen boos op Blind: ‘Ben je blind voor ons lijden, of doet het je niks?’

Er is vandaag een artikel uitgekomen op de site VoetbalZone. De naam van het uitgekomen artikel is Engelsen boos op Blind: ‘Ben je blind voor ons lijden, of doet het je niks?’.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Danny Blind heeft kwaad bloed gezet in Newcastle. De bondscoach van het Nederlands elftal verklaarde onlangs in een interview met De Telegraaf dat hij zich zorgen maakt over de Oranje-international die bij the Magpies moeten vrezen voor degradatie naar de Championship. The Chronicle, een lokale krant uit Newcastle, veegt de vloer aan met de keuzeheer.

Blind doelde op spelers als Daryl Janmaat, Tim Krul en Georginio Wijnaldum, die dus het risico lopen om volgend jaar op het tweede niveau in Engeland te spelen. “Dat beseffen ze ook. Janmaat baalde verschrikkelijk dat hij moest afzeggen. Hij wilde zich bij Oranje dolgraag in de kijker spelen van een andere club voor het geval Newcastle United daadwerkelijk degradeert”, zei hij.

In het vervolg van het item afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Die uitlatingen hebben inmiddels hun weg naar het noordoosten van Engeland gevonden. In The Chronicle wordt gesteld dat de woorden van Blind op een verkeerd moment komen, nu Newcastle United in een felle strijd tegen degradatie verwikkeld is. “En het is ook niet bepaald bevorderend voor de relatie tussen de speler (in dit geval Janmaat, red.) en de fans van zijn club.”

Het volledige artikel is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit bericht ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 teams bestaande uit elf sporters moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt meestal met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *