Benfica verkoopt goalgetter voor miljoenen ?>

Benfica verkoopt goalgetter voor miljoenen

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het meest recente nieuws over voetbal!

Item afkomstig van VoetbalZone: Benfica verkoopt goalgetter voor miljoenen; toekomst Assaidi onzeker

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De titel van het uitgekomen bericht is Benfica verkoopt goalgetter voor miljoenen; toekomst Assaidi onzeker.

Het artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Rodrigo José Lima dos Santos, kortweg Lima, is vertrokken bij Benfica. De aanvaller heeft vrijdagavond een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde jaar getekend bij Al-Ahli, zo maakt de club uit Dubai officieel bekend.

De Braziliaan speelde sinds de zomer van 2012 voor Benfica en had nog een contract voor één seizoen. Hij kwam in Lissabon tot 70 doelpunten en 24 assists in 144 officiële wedstrijden en maakte zijn doelpunten eerder voor onder meer Sporting Braga en Belenenses. Lima won met Benfica onder meer twee landstitels en verloor tweemaal de Europa League-finale.

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Django Lima, zoals hij ook wel wordt genoemd, heeft Al-Ahli naar verluidt zeven miljoen euro gekost. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten bereikte eerder een akkoord met Shakhtar Donetsk over Luiz Adriano, maar die spits koos voor AC Milan. In Dubai wordt overigens gesuggereerd dat Oussama Assaidi nu moet vertrekken bij Al-Ahli.

Het complete artikel is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit artikel ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee teams van 11 sporters moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *