Besiktas meldt ophanden zijnde hereniging Turks international met Bilic ?>

Besiktas meldt ophanden zijnde hereniging Turks international met Bilic

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up-to-date van het laatste voetbalnieuws!

Bericht afkomstig van VoetbalZone: Besiktas meldt ophanden zijnde hereniging Turks international met Bilic

Zojuist is er een nieuw artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde artikel is Besiktas meldt ophanden zijnde hereniging Turks international met Bilic.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Slaven Bilic had Gökhan Töre tijdens zijn periode bij Besiktas al onder zijn hoede en dat is de Kroatische oefenmeester zo goed bevallen dat hij op zoek is naar een hereniging met de vleugelspeler. De Turkse topclub meldt dat het inmiddels in gesprek is met West Ham United over een verhuurbeurt van Töre.

Het is de bedoeling dat de Turks international voor een jaar verhuurd wordt aan the Hammers, die ook een optie tot koop hebben afgedwongen. Als de samenwerking van beide kanten bevalt, kunnen de Londenaren Töre aan het einde van het aankomende seizoen voor, naar verluidt, zo’n 11,7 miljoen euro definitief overnemen. De Engelse club probeerde in juni overigens ook al om Töre op huurbasis over te nemen, maar hun aanbod werd toen afgewezen door de Turken.

Verderop in het artikel van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

Töre verruilde Rubin Kazan in 2013 voor Besiktas en speelde sindsdien 111 wedstrijden voor de club, waarin hij negentien keer scoorde. De 24-jarige international wordt na Sofiane Feghouli, Toni Martínez, Havard Nordtveit en Domingos Quina de vijfde aanwinst van West Ham.

Het volledige artikel is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere berichten over voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 ploegen van 11 atleten moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *