Blind waarschuwt Oranje-spelers: ‘Die is in de vorm van zijn leven’ ?>

Blind waarschuwt Oranje-spelers: ‘Die is in de vorm van zijn leven’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel up to date van het laatste nieuws over voetbal!

Bericht van bron VoetbalPrimeur: Blind waarschuwt Oranje-spelers: ‘Die is in de vorm van zijn leven’

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen via VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen artikel is Blind waarschuwt Oranje-spelers: ‘Die is in de vorm van zijn leven’.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Het Nederlands elftal werkt dinsdag een oefenwedstrijd tegen Engeland af. Daley Blind kent veel van zijn aankomende tegenstanders en waarschuwt zijn ploeggenoten.

Engeland versloeg dit weekend wereldkampioen Duitsland (2-3) en beschikt volgens Blind over enkele spelers die het de verdediging van Oranje zeer lastig kunnen maken op Wembley. "Voor een verdediger is het niet makkelijk om tegen hen te spelen. Wayne Rooney is onvoorspelbaar op het veld, Harry Kane is snel in zijn acties en Jamie Vardy verkeert in de vorm van zijn leven", aldus Blind tegenover The Daily Mirror.

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

"Ik ken veel van hun bewegingen, maar dat garandeert geen succes", vervolgt de verdediger van Manchester United. "Ik zal heel de wedstrijd hard moeten werken. Het is nooit makkelijk om spelers als Kane en Vardy af te stoppen. Ik zal erg gefocust moeten zijn en proberen te voorkomen dat ze aan de bal kunnen komen."

Het volledige artikel is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante nieuwsitems over voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij twee teams bestaande uit 11 sporters moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *