Brutale tip voor Ajax: ‘Kijk eens bij Feyenoord en PSV’ ?>

Brutale tip voor Ajax: ‘Kijk eens bij Feyenoord en PSV’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Item afkomstig van VoetbalZone: Brutale tip voor Ajax: ‘Kijk eens bij Feyenoord en PSV’

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen via VoetbalZone. De titel van het uitgekomen artikel is Brutale tip voor Ajax: ‘Kijk eens bij Feyenoord en PSV’.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Ajax is voor komend seizoen op zoek naar een concurrent voor Arek Milik en de naam van Sébastien Haller van FC Utrecht is gevallen. Telegraaf-journalist Valentijn Driessen vindt dat Marc Overmars wel wat hoger mag inzetten en vraagt zich af waarom Ajax niet probeert om zich te versterken met een speler van een van de twee grootste concurrenten, PSV en Feyenoord.

Ajax heeft veel geld op de bank staan en daar moet het volgens Driessen van profiteren. “Zoals PSV ooit shopte bij Feyenoord en Ajax”, zegt hij in het magazine van Voetbal Inside. “Dat ligt gevoelig, hoor je dan. Ja oké, maar je bent toch concurrenten van elkaar? Waarom zo terughoudend? Trek de stoute schoenen aan en probeer Luuk de Jong te halen. Of een topper uit de opleiding van Feyenoord, zoals Jari Schuurman.”

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

Vier jaar geleden haalde Ajax Riechedly Bazoer nog weg uit de jeugdopleiding van PSV. Dat zorgde destijds voor de nodige ophef, maar Bazoer is nu wel een vaste basisplaats bij Ajax. “Het levert een win-win-situatie op: je verzwakt je concurrent en jij wordt beter”, aldus Driessen.

Het volledige artikel is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante artikelen over voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee ploegen van 11 spelers moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *