Capdevila bedenkt zich en tekent op 38-jarige leeftijd nog bij kampioen ?>

Capdevila bedenkt zich en tekent op 38-jarige leeftijd nog bij kampioen

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd up to date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalZone: Capdevila bedenkt zich en tekent op 38-jarige leeftijd nog bij kampioen

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen op VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen artikel is Capdevila bedenkt zich en tekent op 38-jarige leeftijd nog bij kampioen.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Joan Capdevila zet zijn lange loopbaan tóch niet stop. Enkele weken geleden kwam naar buiten dat de 38-jarige verdediger had besloten er een punt achter te zetten na een laatste verblijf bij Lierse SK in België. FC Santa Coloma uit Andorra heeft Capdevila echter toch nog op andere gedachten weten te brengen.

De tienvoudig kampioen van het bescheiden Andorra heeft Capdevila weten te strikken met een contract voor het seizoen 2016/17. Recent werd de club uit het gelijknamige dorp voor het derde achtereenvolgende jaar landskampioen en daardoor begint het in de zomer in de eerste voorronde van de Champions League, zoals wel vaker is gebeurd.

Verderop in het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

Een jaar geleden sneuvelde de club meteen in de eerste ronde tegen Lincoln Red Imps uit Gibraltar. Het jaar ervoor overleefde de ploeg de eerste voorronde wel, maar ging het de ronde erna mis tegen Maccabi Tel Aviv. Men hoopt vurig dat het met Capdevila langer actief blijft in de beginfase van de Champions League.

Het volledige item is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 teams van elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *