Coutinho schiet Liverpool naar drie punten ?>

Coutinho schiet Liverpool naar drie punten

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up-to-date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Item van bron Goal.com: Coutinho schiet Liverpool naar drie punten

Zojuist is er een artikel uitgekomen via de website Goal.com. De naam van het uitgekomen artikel is Coutinho schiet Liverpool naar drie punten.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Een treffer vier minuten voor tijd van de Braziliaan Coutinho heeft Liverpool drie punten opgeleverd tijdens de eerste competitiewedstrijd.

Liverpool won dankzij de treffer van Stoke City. Coutinho schoot een afstandschot prachtig binnen en hij liet Stoke-keeper Jack Butland volledig kansloos. Bij Stoke stonden Erik Pieters, Marco van Ginkel en Ibrahim Afellay allemaal in de basis.

Verderop in het bericht afkomstig van Goal.com wordt onder andere verteld:

De ploegen waren gedurende de wedstrijd aan elkaar gewaagd. Dat leverde alleen wel weinig momenten op voor beide doelen. Doelmannen Jack Butland en Simon Mignolet reageerden goed op pogingen van Dejan Lovren aan de kant van Liverpool en Mame Biram Diouf van Stoke.

Het complete artikel is te lezen op de website van Goal.com. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 teams bestaande uit elf atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *