De Boer geeft ook toptalent niets cadeau: "Geen liefdadigheidsinstelling" ?>

De Boer geeft ook toptalent niets cadeau: "Geen liefdadigheidsinstelling"

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up to date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht van bron VoetbalPrimeur: De Boer geeft ook toptalent niets cadeau: "Geen liefdadigheidsinstelling"

Vandaag is er een artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen bericht is De Boer geeft ook toptalent niets cadeau: "Geen liefdadigheidsinstelling".

Het bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Frank de Boer heeft Vaclav Cerny bij de wedstrijdselectie gehaald voor het duel met Willem II. De oefenmeester heeft vertrouwen in de Tsjechische jongeling. "Vaclav is een echte buitenspeler en maakt een goede indruk bij Jong Ajax", laat De Boer via de officiële clubkanalen weten.

Verderop in het item van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

"Ik ken hem al een tijdje. Hij is mee geweest op trainingskamp naar Oostenrijk met een aantal andere jonge jongens", vervolgt de hoofdcoach. "Het zijn fantastische jongens om mee te werken. Ze zijn leergierig, willen zich elke dag verbeteren, maar kennen hun plek. Ze beseffen dat hun momenten nog gaan komen", aldus de keuzeheer.

Het complete artikel is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante artikelen over voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 teams van elf sporters moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *