De Boer legt druk bij Ajax ?>

De Boer legt druk bij Ajax

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws!

Bericht afkomstig van VoetbalCentraal: De Boer legt druk bij Ajax: ”We moeten kampioen worden”

Er is vandaag een bericht uitgekomen via de site VoetbalCentraal. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is De Boer legt druk bij Ajax: ”We moeten kampioen worden”.

Het voetbal artikel dat is verschenen begint als volgt:

Frank de Boer is tevreden over het trainingskamp van Ajax in De Lutte: ”Het ziet er goed uit”, vertelt de veeleisende coach aan Ajax TV. ”Morgen (vrijdag, red.) hebben we een goede test tegen VfL Wolfsburg. Na Saint-Étienne (oefenwedstrijd op 22 juli, red.) moeten we er klaar voor zijn.”

De Noord-Hollandse oefenmeester haalde John Heitinga, Mitchell Dijks en Nemanja Gudelj naar Amsterdam. Amin Younes en Yaya Sanogo volgen snel: ”Iedere positie is dubbel bezet, dus de concurrentie is moordend. De spelers moeten elkaar naar een hoger niveau gaan tillen.”

Verderop in het item van VoetbalCentraal wordt het volgende verteld:

De Boer was vorig seizoen meer dan eens ongelukkig met het optreden van zijn ploeg en zag PSV er met de landstitel vandoor gaan. De kampioensschaal moet weer terug naar Amsterdam: ”Ik heb de overtuiging dat we kampioen kunnen en moeten worden. Met aantrekkelijk voetbal? Dat is altijd de insteek.”

Het volledige bericht is te bekijken op de site van VoetbalCentraal. Hier kunt u naast dit artikel ook vele andere berichten over voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee ploegen bestaande uit elf atleten moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt meestal met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Voetbal niet je ding? Kies een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere sporten die populair zijn bijvoorbeeld basketbal, korfbal of hardlopen. De laatste is een sport waarmee je eenvoudig kunt starten. Als je wil beginnen met hardlopen kun je diverse trainingsschema's volgen, maar populairste is Evy. Door gebruik te maken van Hardlopen met Evy kun je binnen 12 weken 5 kilometer hardlopen!. Door het gebruik van interval training kun je snel je conditie opbouwen, waardoor je je niet alleen fitter gaat voelen, ook nog eens kilo's gaat verliezen! Deze methode kan je natuurlijk ook combineren met voetbal, om zo je algehele conditie verder te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *