De Boer reageert: "Ze hebben alleen de pech dat ze tegen Ajax moeten" ?>

De Boer reageert: "Ze hebben alleen de pech dat ze tegen Ajax moeten"

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht van VoetbalPrimeur: De Boer reageert: "Ze hebben alleen de pech dat ze tegen Ajax moeten"

Zojuist is er een bericht uitgekomen via de site VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen artikel is De Boer reageert: "Ze hebben alleen de pech dat ze tegen Ajax moeten".

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Ajax neemt het woensdagavond in de KNVB Beker op tegen de nummer laatst van de Eredivisie: De Graafschap. De Amsterdammers spelen bovendien in eigen huis en dus wordt een ruime uitslag verwacht.

In het vervolg van het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

Frank de Boer kan zich wel vinden in die gedachte, ook al weigert hij om alvast een ‘1’tje’ op te schrijven. "Ze hebben inderdaad nog niet gewonnen, maar dat geeft een beetje vertekend beeld", aldus de Ajax-trainer op de clubsite over de puntloze Achterhoekers.

Het complete item is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 ploegen van elf atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt vooral met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *