‘De Boer weet deze week meer over toekomst: Engelsen hakken snel knoop door’ ?>

‘De Boer weet deze week meer over toekomst: Engelsen hakken snel knoop door’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u snel up-to-date van het meest recente voetbalnieuws!

Item van VoetbalPrimeur: ‘De Boer weet deze week meer over toekomst: Engelsen hakken snel knoop door’

Vandaag is er een artikel uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde artikel is ‘De Boer weet deze week meer over toekomst: Engelsen hakken snel knoop door’.

Het artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Frank de Boer weet deze week of hij aan de slag gaat bij Everton. Het Algemeen Dagblad verwacht dat ‘The Toffees’ de komende dagen een beslissing maken over de nieuwe trainer. De Boer behoort samen met Ronald Koeman tot de vijf kandidaten.

De kans dat Koeman Southampton verruilt voor Everton wordt klein geacht, maar voor De Boer ligt dat anders. Na vijfenhalf jaar Ajax zit hij zonder club. De succesvolle trainer overweegt volgens het AD zeer een sabbatical, maar Everton vormt mogelijk een uitzondering. Everton behoort tot het rijtje een ‘project met perspectief’.

Verderop in het bericht afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

Andere gegadigden op het lijstje zijn Manuel Pellegrini (afgelopen seizoen werkzaam bij Manchester City), Unai Emery (won met Sevilla de Europa League) en David Moyes (in het verleden werkzaam voor Everton alvorens hij naar Manchester United vertrok).

Het volledige bericht is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit bericht ook vele andere nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij twee teams van elf spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *