‘De club wilde me niet aan Barcelona verkopen en dat is wat mij betreft prima’ ?>

‘De club wilde me niet aan Barcelona verkopen en dat is wat mij betreft prima’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws!

Nieuwsbericht van bron VoetbalPrimeur: ‘De club wilde me niet aan Barcelona verkopen en dat is wat mij betreft prima’

Zojuist is er een artikel uitgekomen via VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen artikel is ‘De club wilde me niet aan Barcelona verkopen en dat is wat mij betreft prima’.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

FC Barcelona was in de voorbije transferperiode druk bezig om een aanvaller naar Camp Nou te halen. Nolito van Celta de Vigo was in beeld, maar zag een transfer afketsen. De reden? Celta wilde hem niet laten gaan.

“Ik heb daarna dingen gehoord die me niet bevallen. Dat Celta me gestraft zou hebben, dat ik een blessure zou faken. Er zijn domme dingen gezegd”, reageert Nolito nu tegenover Radio Marca. “In december heb ik aanbiedingen uit Engeland, China, Rusland en Dubai gehad. Maar ik ben blij bij Celta en ik wil graag op het EK 2016 spelen. De president van Celta zei dat hij me niet wilde verkopen. Prima.”

In het vervolg van het item afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

Nolito vervolgt: “De president heeft in januari met me gesproken en vertelde me dat Barcelona op dat moment de helft voor me wilde betalen en de rest zou overmaken in juni. Vervolgens zei de president dat hij me niet ging verkopen. Prima, wat mij betreft. Als Barça bereid was geweest mijn gelimiteerde transfersom te betalen, kon de club me niet tegenhouden en was ik wel gegaan.” Nu zit er een nieuw contract bij Celta in het vat, al wil de club niet voldoen aan een ‘fee’ voor Nolito’s zaakwaarnemer.

Het complete artikel is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit bericht ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf sporters moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Geen fan van voetbal? Kies een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere poulaire sporten zijn bijvoorbeeld tennis, korfbal of hardlopen. De laatste is een sport waarmee je eenvoudig kunt beginnen. Als je wil beginnen met hardlopen kun je diverse schema's volgen, maar de meest populaire is Evy. Door gebruik te maken van Hardlopen met Evy kun je na het volgen van het 12 weken schema 5 kilometer hardlopen!. Door het gebruik van interval training kun je vlot je conditie opbouwen, waardoor je je niet alleen fitter gaat voelen, ook nog eens gewicht gaat verliezen! Deze methode kan je natuurlijk ook combineren met voetbal, om zo je algehele conditie te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *