De Graafschap roept leegloop halt toe en verrast met binden van sterspeler ?>

De Graafschap roept leegloop halt toe en verrast met binden van sterspeler

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd up to date van het laatste voetbalnieuws!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalPrimeur: De Graafschap roept leegloop halt toe en verrast met binden van sterspeler

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen artikel is De Graafschap roept leegloop halt toe en verrast met binden van sterspeler .

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Andrew Driver heeft zijn contract bij De Graafschap met twee seizoenen verlengd. Dit ondanks het feit dat de Superboeren gedegradeerd zijn naar de Jupiler League. De Brit was afgelopen seizoen een belangrijke schakel voor de Doetinchemmers.

De linkspoot speelde in 27 wedstrijden mee en scoorde viermaal. De Graafschap reageert verheugd op het nieuws, mede doordat Ted van de Pavert en Robin Pröpper al voor PEC Zwolle en Heracles Almelo kozen. Ook diverse andere Superboeren vertrekken. Alleen FC Twente is nog een reddingsboei voor De Graafschap. "We zijn erg blij dat Andrew bij De Graafschap blijft. Hij is een speler met ervaring en heeft laten zien een absolute meerwaarde te zijn", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubsite.

In het vervolg van het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

"Er was veel interesse voor hem, maar vanaf het begin liet hij merken dat hij het bij ons erg naar zijn zin heeft. Zeker nu het nog niet duidelijk is of we definitief in de Eredivisie blijven, laat deze keuze van Andrew zien dat hij veel vertrouwen in de club heeft", zegt Hofstede. Driver zelf is ook lovend. "Het voelde vanaf de eerste dag als thuiskomen hier. Ik heb het plezier in voetbal weer teruggekregen. De beleving die ik op De Vijverberg heb aangetroffen en de steun van de supporters hebben me mede doen besluiten om bij De Graafschap te blijven. Ongeacht de divisie, gaan we er mooie seizoenen van maken."

Het volledige item is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee ploegen van elf spelers moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *