De Haan blijft tot de winterstop aan als trainer Heerenveen ?>

De Haan blijft tot de winterstop aan als trainer Heerenveen

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het heetste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalCentraal: De Haan blijft tot de winterstop aan als trainer Heerenveen

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen via de website VoetbalCentraal. De naam van het gepubliceerde artikel is De Haan blijft tot de winterstop aan als trainer Heerenveen.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Foppe de Haan blijft tot de winterstop aan als trainer van SC Heerenveen, melden de Friezen woensdag op hun eigen site. De 72-jarige oefenmeester nam als interim-coach het stokje over van Dwight Lodeweges.

"We zijn blij dat Foppe bereid is om de komende weken aan te blijven als interim trainer", zegt manager voetbalzaken Hans Vonk. "Dit geeft rust en is het beste voor de club. Het geeft ons de mogelijkheid om zorgvuldig op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer."

Verderop in het bericht van VoetbalCentraal wordt onder andere beschreven:

Heerenveen begon slecht aan het seizoen, maar is onder De Haan aan een voorzichtige opmars bezig, met twee overwinningen en een remise in drie duels. De Haan was al twee keer eerder trainer van Heerenveen, in de periodes 1985-1988 en 1992-2004

Het volledige item is na te lezen op de site van VoetbalCentraal. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 sporters moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *