‘De hele week hebben we moeten horen dat Barcelona vijf keer zou scoren’ ?>

‘De hele week hebben we moeten horen dat Barcelona vijf keer zou scoren’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel van bron VoetbalZone: ‘De hele week hebben we moeten horen dat Barcelona vijf keer zou scoren’

Vandaag is er een bericht uitgekomen op de website VoetbalZone. De naam van het gepubliceerde artikel is ‘De hele week hebben we moeten horen dat Barcelona vijf keer zou scoren’.

Het artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Pepe was na afloop van de Clásico een van de meest blije spelers van Real Madrid. Hij kon weliswaar niet voorkomen dat Barcelona dankzij Gerard Piqué op voorsprong kwam, maar uiteindelijk stapte het team van Zinédine Zidane toch als winnaar van het veld: 1-2. Een belangrijke overwinning, zo gaf de Portugese Braziliaan na afloop aan.

“De hele week hebben we gehoord dat Barcelona vier à vijf keer zou scoren”, zo stelde Pepe. “Nou, dat is niet gebeurd. Dit is een belangrijke overwinning. Deze zege is voor onze fans.” Real Madrid heeft ondanks de zege nog altijd zeven punten minder dan Barcelona. “Deze zege is een stimulans voor ons doel, de Champions League.”

In het vervolg van het item oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

“We moeten realistisch zijn”, zo stelde Pepe. “Strijden om de landstitel zal heel moeilijk zijn en we moeten met beide benen op de grond blijven. Er zijn heel veel dingen over ons gezegd en geschreven. Dat we kwaliteit ontbeerden, in welke wedstrijden Cristiano Ronaldo scoorde… We moeten gewoon ons werk blijven doen.”

Het complete bericht is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee ploegen van 11 spelers moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *