Debuut lonkt voor huurling: ”En tegen Ajax, dat is extra leuk” ?>

Debuut lonkt voor huurling: ”En tegen Ajax, dat is extra leuk”

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het laatste voetbalnieuws!

Artikel afkomstig van VoetbalCentraal: Debuut lonkt voor huurling: ”En tegen Ajax, dat is extra leuk”

Er is vandaag een artikel uitgekomen via de site VoetbalCentraal. De naam van het uitgekomen artikel is Debuut lonkt voor huurling: ”En tegen Ajax, dat is extra leuk”.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Doelman Peter Leeuwenburgh werd door Ajax uitgeleend aan FC Dordrecht. Ervaring opdoen was het devies. Tot dusver moest hij Robbert te Loeke voor zich dulden. Daar komt op zeer korte termijn verandering in.

Uitgerekend tegen Jong Ajax maakt de huurling zijn debuut. Te Loeke is namelijk geblesseerd: ”De masseur zei dat het tegenviel”, verklaart trainer Harry van den Ham aan RTV Rijnmond. ”Met Peter hebben we een goede vervanger. Hij heeft meerdere malen laten zien dat hij er kan staan. Dat zal geen problemen opleveren. En het is tegen Ajax, dat is extra leuk voor hem.”

Verderop in het bericht afkomstig van VoetbalCentraal wordt het volgende verteld:

De opvolger van Jan Everse zag het beloftenelftal van Ajax afgelopen maandag aan het werk, tegen FC Oss (2-2), Door Europese verplichtingen van de hoofdmacht en de A1 verwacht Van den Ham geen verrassingen: ”Het is altijd een verrassing wie je voor je neus krijgt als je tegen Ajax of PSV speelt, maar in dit geval is het wel een zekerheidje.”

Het volledige bericht is te lezen op de website van VoetbalCentraal. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 sporters moeten proberen de speelbal in het doel van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen en/of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *