De Boer hint naar belangrijkste kandidaat: ‘Die heeft al vaker de band gedragen’ ?>

De Boer hint naar belangrijkste kandidaat: ‘Die heeft al vaker de band gedragen’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel up to date van het heetste voetbalnieuws!

Bericht van VoetbalPrimeur: De Boer hint naar belangrijkste kandidaat: ‘Die heeft al vaker de band gedragen’

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is De Boer hint naar belangrijkste kandidaat: ‘Die heeft al vaker de band gedragen’.

Het artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Frank de Boer gaat in Oostenrijk rustig bekijken wie zijn nieuwe aanvoerder wordt. De trainer van Ajax heeft al wel een aantal kandidaten in zijn hoofd.

Verderop in het item van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

De Boer hakt binnenkort, waarschijnlijk enkele weken na het trainingskamp in Neustift, de knoop door over de opvolging van Niklas Moisander. "Als we de hele selectie een beetje rond hebben, gaan we spijkers met koppen slaan", vertelt hij aan Ajax TV.

Het complete artikel is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante artikelen met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 ploegen van elf atleten moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt meestal met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *