PSV heeft geen plek voor middenvelder, interesse Van Beek ?>

PSV heeft geen plek voor middenvelder, interesse Van Beek

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het meest recente nieuws over voetbal!

Bericht van VoetbalPrimeur: Dit was de ochtend: PSV heeft geen plek voor middenvelder, interesse Van Beek

Zojuist is er een bericht uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen artikel is Dit was de ochtend: PSV heeft geen plek voor middenvelder, interesse Van Beek.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

In de rubriek ‘Dit was de ochtend’ vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

‘PSV heeft geen plek voor middenvelder die door Feyenoord begeerd wordt’Mbark Boussoufa vertrekt bij AA Gent en stapt mogelijk over naar een topclub uit Nederland. PSV blijkt géén interesse te hebben in de middenvelder.  Feyenoord heeft hem naar verluidt gepolst. (De Telegraaf)

In het vervolg van het item van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Kritische noot klinkt uit Oranje over AdvocaatAls nieuwe assistent-bondscoach zit Dick Advocaat de Oranje-internationals dicht op de huid, en dat mag wel iets minder vinden sommige spelers. Wel zijn Danny Blind en de internationals over het algemeen tevreden over de inbreng van Advocaat. Zijn manier van coachen werkt aanstekelijk bij de andere spelers. (De Telegraaf)

Het complete bericht is na te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit bericht ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen van elf spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *