Dit was de ochtend: KNVB en Van Oostveen breken, Bazoer op weg naar uitgang ?>

Dit was de ochtend: KNVB en Van Oostveen breken, Bazoer op weg naar uitgang

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Hierdoor bent u snel op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Item afkomstig van VoetbalPrimeur: Dit was de ochtend: KNVB en Van Oostveen breken, Bazoer op weg naar uitgang

Vandaag is er een artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Dit was de ochtend: KNVB en Van Oostveen breken, Bazoer op weg naar uitgang.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

In de rubriek ‘Dit was de ochtend’ vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

‘Van Oostveen en KNVB deze week uit elkaar’Bert van Oostveen vertrekt deze week bij de KNVB. De directeur betaald voetbal ligt al langere tijd onder vuur en is belangrijke taken verloren door de komst van technisch directeur Hans van Breukelen. De verwachting is dat de KNVB deze week communiceert over de breuk. (Algemeen Dagblad)

In het vervolg van het bericht van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

‘Bazoer mist vertrouwen en kan weg’Riechedley Bazoer staat wellicht voor een vertrek bij Ajax. De middenvelder mist vertrouwen van trainer Peter Bosz en staat daardoor toch open voor een buitenlands avontuur. (De Telegraaf)

Het volledige artikel is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 teams bestaande uit 11 spelers moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *