Blind roept vervangers op, Twente opent aanval ?>

Blind roept vervangers op, Twente opent aanval

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel up-to-date van het meest recente nieuws over voetbal!

Item afkomstig van VoetbalPrimeur: Dit was de ochtend: Blind roept vervangers op, Twente opent aanval

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is Dit was de ochtend: Blind roept vervangers op, Twente opent aanval.

Het bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

In de rubriek ‘Dit was de ochtend’ vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Blind haalt Premier League-tweetal bij OranjeDavy Pröpper is als vijfde speler afgevallen bij Oranje. Door zijn afwezigheid – en die van vier andere internationals – heeft bondscoach Danny Blind Ibrahim Afellay en Patrick van Aanholt als vervangers opgeroepen voor de komende oefeninterlands. 

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

FC Twente opent aanval op ex-bestuurdersVijf oud-bestuurders van FC Twente zijn door de club persoonlijk aansprakelijk gesteld voor de schade die de club heeft geleden. Volgens FC Twente bedraagt die schade ‘tientallen miljoenen’. De Tukkers willen met de vijf een schikking treffen. (TC Tubantia)

Het complete bericht is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee teams bestaande uit 11 atleten moeten proberen de speelbal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *