Ik weet niet wat Feyenoord wil ?>

Ik weet niet wat Feyenoord wil

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Hierdoor bent u snel up-to-date van het meest recente voetbalnieuws!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalZone: Elia wacht af: ‘Ik weet niet wat Feyenoord wil’

Er is vandaag een artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde artikel is Elia wacht af: ‘Ik weet niet wat Feyenoord wil’.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Eljero Elia stapte vorig jaar zomer binnen bij Feyenoord met een tweejarig contract op zak. Na avonturen bij Hamburger SV, Juventus, Werder Bremen en Southampton besloot de aanvaller terug te keren op Nederlandse grond en zich voor twee seizoenen te verbinden aan Feyenoord. Hij is nu bijna op de helft gekomen en weet niet wat er de komende maanden staat te gebeuren.

De 29-jarige Elia, die Feyenoord zondag nog naar de zege schoot in de bekerfinale tegen FC Utrecht, heeft het goed naar zijn zin in Rotterdam-Zuid. “Ik weet niet wat de club wil”, zegt hij in het Algemeen Dagblad. “Dat is nog afwachten, er is nog geen gesprek geweest met de clubleiding”, legt hij uit. Elia ligt dus nog tot volgend jaar zomer vast, maar er wordt ook gesproken over de komst van een andere aanvaller: Steven Berghuis.

In het vervolg van het item afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

Die is voornamelijk rechtsbuiten, terwijl Elia het best rendeert op de linkerflank. Als Berghuis komt zal dat mogelijk ten koste gaan van Bilal Basacikoglu, die er nu bijna twee seizoenen op heeft zitten in De Kuip. Hij deed vooral dienst als invaller, net als vorig seizoen. Basacikoglu ligt na dit seizoen nog twee jaar vast.

Het complete item is na te lezen op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee ploegen bestaande uit elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt meestal met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *