Engelkes ziet dat het goed is bij Ajax Vrouwen, Koster oogt fit ?>

Engelkes ziet dat het goed is bij Ajax Vrouwen, Koster oogt fit

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht afkomstig van VoetbalCentraal: Engelkes ziet dat het goed is bij Ajax Vrouwen, Koster oogt fit

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen op de website VoetbalCentraal. De naam van het uitgekomen artikel is Engelkes ziet dat het goed is bij Ajax Vrouwen, Koster oogt fit.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

AMSTERDAM – Behalve dat Ajax Vrouwen niet vaker heeft gescoord, was er zondag weinig aan te merken aan de prestatie van de Amsterdammers tegen Buitenveldert (0-1). Dat gebrek aan scorend vermogen kàn een probleem worden. Verder mag duidelijk zijn dat de groep ook dit seizoen erg veel kwaliteit herbergt.

Verderop in het item afkomstig van VoetbalCentraal wordt onder andere verteld:

"Ik moet de ambitie nog van de groep horen, maar het lijkt me gek als ze niet uitspreken voor de bovenste plaatsen te willen gaan", zei trainer Ed Engelkes na de eerste training van Ajax Vrouwen. Enkele speelsters lieten in de media al weten kampioen te willen worden. Na drie jaar zonder titel mag het ook wel eens gebeuren dat de Amsterdammers er met de schaal vandoor gaan. De selectie heeft simpelweg te veel kwaliteit om iets anders te verwachten dan de eerste plaats.

Het complete bericht is te lezen op de website van VoetbalCentraal. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee ploegen van elf sporters moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *