Engels international verrast vriend en vijand ?>

Engels international verrast vriend en vijand

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het meest recente nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht van bron VoetbalPrimeur: Engels international verrast vriend en vijand en laat City blauwtje lopen

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen via de site VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde artikel is Engels international verrast vriend en vijand en laat City blauwtje lopen.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Fabian Delph vertrekt toch niet naar Manchester City. De middenvelder leek hard op weg naar de Engelse topclub, maar kiest uiteindelijk toch liever voor een langer verblijf bij Aston Villa.

In het vervolg van het artikel van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

City wilde de 25-jarige Delph graag vastleggen, ondanks het feit dat de middenvelder in januari nog een nieuw contract voor 4,5 jaar bij Villa ondertekende. De geruchten werden versterkt toen bleek dat Delph het trainingskamp van de club uit Birmingham aan zich voorbij had laten gaan. Toch laat de international nu weten dat hij City afzegt.

Het complete artikel is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee ploegen bestaande uit 11 spelers moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *