Injectie bij PSV: dertig miljoen euro ?>

Injectie bij PSV: dertig miljoen euro

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel up-to-date van het meest recente nieuws over voetbal!

Item afkomstig van VoetbalZone: Enorme financiële injectie PSV: dertig miljoen euro

Vandaag is er een artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen artikel is Enorme financiële injectie PSV: dertig miljoen euro.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

PSV heeft vrijdag een nieuw investeringsmodel gepresenteerd. Vijf bedrijven, Philips, ASML, De Mandemakers Groep, BrandLoyalty en VDL Groep, hebben zich aangesloten bij het partnerfonds. Samen stellen ze dertig miljoen euro ter beschikking, zo communiceert de club uit Eindhoven.

“De KNVB, de stichting PSV en de vereniging PSV hebben dit innovatieve investeringsmodel goedgekeurd”, zo laat PSV weten. De gelden worden volgens algemeen directeur Toon Gebrands aangewend voor de lange termijnontwikkeling van PSV. “We gaan een deel van het geld gebruiken voor bijvoorbeeld het verbouwen en uitbreiden van de jeugd- en profsectie op De Herdgang en het aanpassen van het stadion.”

In het vervolg van het bericht van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

PSV heeft zich laten inspireren door Bayern München, verzekert Gerbrands. Volgens de bestuurder is het ‘fundament onder PSV verstevigd’. “Onze terugbetalingsverplichtingen beginnen na tien jaar, maar we mogen ook al eerder aflossen. Vanzelfsprekend gaan we er in ons financiële beleid rekening mee houden”, klinkt het.

Het volledige item is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook andere interessante berichten over voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij twee teams bestaande uit 11 atleten moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *