‘De fans komen naar Old Trafford voor goed voetbal, dit is hun goed recht’ ?>

‘De fans komen naar Old Trafford voor goed voetbal, dit is hun goed recht’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u snel op de hoogte van het laatste voetbalnieuws!

Artikel van bron VoetbalZone: ‘De fans komen naar Old Trafford voor goed voetbal, dit is hun goed recht’

Vandaag is er een bericht uitgekomen via de website VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen artikel is ‘De fans komen naar Old Trafford voor goed voetbal, dit is hun goed recht’.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Mark Hughes heeft er het volste vertrouwen in dat het weer goed komt met Manchester United. De manager van Stoke City stond in het verleden jarenlang onder contract op Old Trafford en weet precies wat er nu gaande is. Zelf maakte hij ook mee dat fans van the Red Devils hun eigen spelers en coach onder vuur namen.

“Het team waar ik in speelde, was het laatste team dat werd uitgejoeld door de eigen supporters”, vertelt Hughes drie dagen voor het thuisduel van the Potters met United. “De mensen komen massaal naar Old Trafford om goed voetbal te zien. Als het tegenvalt, laten ze hun gevoel spreken. Dat gebeurt hier ook en het hoort er allemaal bij. Als manager heb je daar mee te leven.”

Verderop in het item oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Hughes hoopt op Boxing Day de druk op Van Gaal verder te verhogen, al verwacht hij niet dat United tot aan het eind van het seizoen blijft haperen. “Ze beschikken altijd over een paar sterke karakters, een paar leiders die de boel bijeen zullen rapen, de handschoen opnemen en er iets aan willen doen. Dat hebben alle elftallen van Manchester United in het verleden gedaan. Dat zullen ze ook nu weer doen”, denkt de Welshman. Stoke treedt zaterdag om 13.45 aan tegen United.

Het complete artikel is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 teams van 11 sporters moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal altijd speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *